top of page

KVALITET

NEPTUN SLÄP – Släpvagnar med God Kvalitet tillverkade i Europa

ROBUST RAMKONSTRUKTION

Våra släpkärror har en genomgående robust ramkonstruktion och uni-modellerna har ett helsvetsat chassi liksom genomgående rambalkar längs bägge sidor, dessutom har de tre tvärgående rambalkar för att ge en extremt robust ramkonstruktion.

 

BRA OCH SÄKRA KÖREGENSKAPER

Svetsad V-dragstång med förstärkning, oberoende hjulupphängning med gummitorsions fjädring garanterar säkra och goda köregenskaper. MC-släpet är lågt byggt med oberoende fjädring för att garantera ett bra, stabil och säkert mc släp.

 

STARKA OCH FUNKTIONELLA SIDOPROFILER

De profilerade sidprofilerna i varmgalvaniserat kvalitetsstål är utvecklade för att tåla hög påfrestning. Presenningsknappar är standard på alla NEPTUN släpvagnar för smidig montering av kapell eller kapellock.

 

STORT UTVAL AV TILLBEHÖR

En stor fördel med våra släpvagnar är det stora urvalet av tillbehör. Du kan montera praktiskta extrasidor, nätgrind, ramp och olika kapell. Den verkliga fördelen är att du kan kombinera alla tillbehör med varandra. Du kan t.ex. montera nätsidor ovanpå extrasidor. Du kan därför få en släpvagn för alla behov.

 

SMIDIG LASTSÄKRING

Surrningsöglor i alla fyra hörnen. Surrningsöglorna är inte monterade i plywood botten så lastytan är helt fri och plywooden är inte skadad av borrade hål, skruvar etc. Surrningsöglorna är monterade på aket i den svetsande ramen. Det ger ännu säkrare lastning av tung och värdefull last som t.ex. maskiner. MOTO har tre surrningsringar vid fronten samt två surrnings
ringar på sidan baktill för att du enkelt ska kunna säkra ner motorcykeln mot släpet.

 

SKYDDADE MULTIFUNKTIONSLAMPOR

Multifunktions bakljus är monterade under den öppningsbara baklämmen för att vara väl skyddade. Därigenom är alla anslutningar till lamporna skyddade mot fukt, rost, ärgning mm. på bästa sätt så de kan fungera i många år.

 

SMIDIG OCH PRAKTISK AV- OCH PÅLASTNING

Flera av våra modeller är utrustade med manuell tipp vilket gör på-och av-lastning enkel och smidig för användaren. MC-släpet är extremt lågbyggt vilket gör att lastning och lossning vinkeln blir mycket låg. Dessutom är MC släpet tippbart och har en lastramp vilket gör det ännu smidigare vid på och avlastning.

bottom of page